Over mij

Ik ga graag een dagje weg, een weekend lekker er tussenuit of heerlijk een aantal weken op vakantie. Genieten van het leven, nieuwe dingen ontdekken en dat het liefst op de wat minder bekende plaatsen op deze aardbol. Dat doe ik dan met mijn vrouw, met vrienden of met familie, wie maar mee wilt. Het organiseren van dit alles komt vaak op mij neer, en dat vind ik helemaal niet erg…..

En na 17 jaar in de logistieke dienstverlening werkzaam te zijn geweest dacht ik bij mezelf: ik wil jou ook verrassen! Met veel plezier wil ik je laten genieten van de minder bekende plaatsen, activiteiten en bezienswaardigheden. Er is naast het overbekende toeristische aanbod nog zoveel verrassends te zien en beleven. Dat zet ik nu graag ook eens in de schijnwerpers.

Ik laat graag mijn verwachtingen los en sta open voor wat er op me af komt, daar kies ik bewust voor. Zonder verwachtingen ontstaat er ruimte voor verrassingen. Een dagtrip of een weekendje weg waarin ik nieuwe verrassende dingen ontdek geven mij altijd energie, een gevoel van vrijheid, plezier en ontspanning. En als ik jou dit ook allemaal kan geven, is mijn missie geslaagd! Jouw geluk is mijn geluk!

Kwaliteit, kleinschaligheid en een persoonlijk karakter staan voorop. Tegenwoordig is alles ingekaderd, op Google wordt je met zoekopdrachten niet meer verrast, je krijgt steeds meer van dingen te zien die je al wist. Ik zoek voor jou de krenten uit de pap. Verrassend, anders, apart, uniek.

En wil je graag eens horen hoe dat nu allemaal werkt met zo'n verrassingsreis, kijk dan eens hier:

https://youtu.be/vem6-R5ct-8

Welkom bij “Michel Verrast” : verbaas je, ben nieuwsgierig, krijg energie, geniet en ervaar de vrijheid!

“LIFE IS A JOURNEY INTO THE UNKNOWN”

Aantal reviews: 52

Schrijf review Bekijk reviews


Een verrassingsreis met het gezin

Het weekend weg met Michel verrast begon al op donderdag met het openen van de envelop: Waar zou de reis naar toe gaan? De informatiebrief onthulde een tipje van de sluier...... Belgiƫ!
Op vrijdagochtend reden we over hobbelige wegen door slordig bebouwde dorpen naar de eerste plaats van bestemming, een prachtig gerenoveerde steenkolenmijn. De aanblik van de twee reusachtige schachttorens nam ons mee naar vroeger tijden. Het mijnmuseum verhaalde over de Belgische mijnwerkers en de talloze immigranten die al vanaf de jaren 20 van de vorige eeuw de nodige mankracht moesten leveren voor het winnen van 'het zwarte goud'. Na de lunch wachtte er voor de jongeren (14 en 18 jaar) een aangename verrassing: wandklimmen. Snel in het tuig gehesen en klimmen maar. De parcoursen liepen uiteen van gemakkelijk tot loodzwaar, zowel de beginneling als de ervaren klimmer kon zijn hart ophalen.
In de namiddag reden we naar ons overnachtingsadres, een landelijk gelegen B&B. Op ons logeeradres wachtte ons een gastvrij onthaal, twee ruime kamers van alle gemakken voorzien. Een diner in een gezellig restaurant gelegen in een dorpje vlakbij, een heerlijke maaltijd en een goed glas bier.
Antwerpen, Mechelen, Brussel en Ieper kenden we al, het middeleeuwse stadje waar we de volgende dag naar toe reden was nieuw, en een aangename verrassing. Een pronkjuweel met z'n eigen Belfort, Grote Markt, vijf gevangenissen en een begijnhof. Onder begeleiding van een gids zwierven we door de stad. Na een heerlijke, goed geregelde, lunch vergaapten we ons in de middag aan de trots van het stadje (wat dat was kunt u in de toekomst wellicht zelf ontdekken).
Na een borrel op de Grote Markt op naar een restaurant waar de tapas voor ons al geregeld waren, heerlijk gegeten.
Na onze tweede nacht werden we verrast meteen bijzonder ontbijt, een unicum in de Benelux, veel geleerd en vooral opnieuw lekker gegeten. Daarna ging de reis door naar een natuurboerderij die zijn naam eer aan deed. Hobbelend over bosweggetjes kwamen we aan bij deze biologische boer. Een boer die ons vertelde over zijn bedrijfsfilosofie en zijn veestapel en die ons vervolgens op pad stuurde voor een ezelwandeling. Gewapend met een picknickmand en twee ezels gingen we aan de wandel door het natuurgebied. Leiderschap, daar ging het om, een buitengewoon bijzondere ervaring voor ons alle vier. Na de enerverende wandeling was ons verrassingsweekend voorbij, moe maar voldaan vertrokken we naar huis. We hebben genoten van de diversiteit in de activiteiten en de aandacht die aan ieder onderdeel was besteed. Michel verrast? Zeker, Michel, BEDANKT!

- Robbim, Arla, Ruben & Miriam