Over mij

Ik ga graag een dagje weg, een weekend lekker er tussenuit of heerlijk een aantal weken op vakantie. Genieten van het leven, nieuwe dingen ontdekken en dat het liefst op de wat minder bekende plaatsen op deze aardbol. Dat doe ik dan met mijn vrouw, met vrienden of met familie, wie maar mee wilt. Het organiseren van dit alles komt vaak op mij neer, en dat vind ik helemaal niet erg…..

En na 17 jaar in de logistieke dienstverlening werkzaam te zijn geweest dacht ik bij mezelf: ik wil jou ook verrassen! Met veel plezier wil ik je laten genieten van de minder bekende plaatsen, activiteiten en bezienswaardigheden. Er is naast het overbekende toeristische aanbod nog zoveel verrassends te zien en beleven. Dat zet ik nu graag ook eens in de schijnwerpers.

Ik laat graag mijn verwachtingen los en sta open voor wat er op me af komt, daar kies ik bewust voor. Zonder verwachtingen ontstaat er ruimte voor verrassingen. Een dagtrip of een weekendje weg waarin ik nieuwe verrassende dingen ontdek geven mij altijd energie, een gevoel van vrijheid, plezier en ontspanning. En als ik jou dit ook allemaal kan geven, is mijn missie geslaagd! Jouw geluk is mijn geluk!

Kwaliteit, kleinschaligheid en een persoonlijk karakter staan voorop. Tegenwoordig is alles ingekaderd, op Google wordt je met zoekopdrachten niet meer verrast, je krijgt steeds meer van dingen te zien die je al wist. Ik zoek voor jou de krenten uit de pap. Verrassend, anders, apart, uniek.

En wil je graag eens horen hoe dat nu allemaal werkt met zo'n verrassingsreis, kijk dan eens hier:

Welkom bij “Michel Verrast” : verbaas je, ben nieuwsgierig, krijg energie, geniet en ervaar de vrijheid!

“LIFE IS A JOURNEY INTO THE UNKNOWN”

Aantal reviews: 58

Schrijf review Bekijk reviews


er eventjes tussenuit..

De Jufferen Lunsingh in Westervelde was waar we, na een klein uurtje vertraging, belandden. Een beetje vertraging want we kregen onverwacht autopech maar dankzij lieve buren, konden we toch op weg naar onze verrassingsreis. Prima verzorgd, heerlijk gegeten en een sfeervolle omgeving met vriendelijk en gezellig personeel. We hebben voornamelijk de zon gezien terwijl we buiten waren, ondanks slechte weersvoorspellingen. Michel verraste ons met een welkomskaartje op onze hotelkamer en had op dinsdagochtend een bijzondere verrassing voor ons bij Hanneke van Brakel van Bewegingscentrum Norg waar we een iets aangepast, maar precies goed, programma hebben gedaan. Met een flink gevulde picknickmand fietste we na ruim 1,5 uur door de bossen en hei rond Peest en Norg, met stevige tegenwind terug naar Westervelde. Bij een lekker haardvuurtje hebben we de laatste hapjes uit de picknickmand opgemaakt en toen was het weer tijd om terug naar huis te rijden.
Voornamelijk heerlijk weer, bijzondere ontmoetingen, verrassend en leuk!

- E. Hofs