Over mij

Ik ga graag een dagje weg, een weekend lekker er tussenuit of heerlijk een aantal weken op vakantie. Genieten van het leven, nieuwe dingen ontdekken en dat het liefst op de wat minder bekende plaatsen op deze aardbol. Dat doe ik dan met mijn vrouw, met vrienden of met familie, wie maar mee wilt. Het organiseren van dit alles komt vaak op mij neer, en dat vind ik helemaal niet erg…..

En na 17 jaar in de logistieke dienstverlening werkzaam te zijn geweest dacht ik bij mezelf: ik wil jou ook verrassen! Met veel plezier wil ik je laten genieten van de minder bekende plaatsen, activiteiten en bezienswaardigheden. Er is naast het overbekende toeristische aanbod nog zoveel verrassends te zien en beleven. Dat zet ik nu graag ook eens in de schijnwerpers.

Ik laat graag mijn verwachtingen los en sta open voor wat er op me af komt, daar kies ik bewust voor. Zonder verwachtingen ontstaat er ruimte voor verrassingen. Een dagtrip of een weekendje weg waarin ik nieuwe verrassende dingen ontdek geven mij altijd energie, een gevoel van vrijheid, plezier en ontspanning. En als ik jou dit ook allemaal kan geven, is mijn missie geslaagd! Jouw geluk is mijn geluk!

Kwaliteit, kleinschaligheid en een persoonlijk karakter staan voorop. Tegenwoordig is alles ingekaderd, op Google wordt je met zoekopdrachten niet meer verrast, je krijgt steeds meer van dingen te zien die je al wist. Ik zoek voor jou de krenten uit de pap. Verrassend, anders, apart, uniek.

En wil je graag eens horen hoe dat nu allemaal werkt met zo'n verrassingsreis, kijk dan eens hier:

Welkom bij “Michel Verrast” : verbaas je, ben nieuwsgierig, krijg energie, geniet en ervaar de vrijheid!

“LIFE IS A JOURNEY INTO THE UNKNOWN”

Aantal reviews: 57

Schrijf review Bekijk reviews


Texel

Eergisteren zijn we teruggekomen van een verrassingsreis naar Texel.
We hebben daar veel regen gehad, maar dat heeft ons niet gedeerd.
De reis zat prima in elkaar.
Na aankomst met de ferry reden we naar de Compagnie in Oudeschild, de vissershaven ven Texel. We hadden een tafeltje aan het raam, met prachtig uitzicht over de haven aan de Waddenzee, en genoten van lekkere koffie met een groot stuk gebak.
Vervolgens naar ons hotel in Den Burg.: een prachtige, ruime, moderne kamer. Daar 's avonds een heerlijk diner. De volgende dag een lekker geserveerd ontbijt, met van alles en nog wat, zoals bruine broodjes, kaas, ham, zalm, verse sinaasappelsap, enz.
Vervolgens naar de slufter voor een excursie.
'S avonds gegeten in de Eeterij en Drinkerij in Den Hoorn. Begonnen met een overheerlijke garnalencocktail.
De volgende dag na het ontbijt naar de golfbaan, de enige op Texel. Een pracht baan, maar wel nat.
Daarna naar Kaap Noord, een restaurant met uitzicht tover de zee naar Vlieland. We hebben genoten van een ruim belegde Juttersplank.
Daarna terug naar Den Burg om luxe te eten in de Eilandkeuken, met als dessert een kaasplankje, met wijn en Texels bier.
De reis was een grote verrassing en verwennerij, en we kwamen op plekken, die we zelf nooit gevonden zouden hebben.
Ondanks het slechte weer hebben we ons geen moment hoeven te vervelen.

Sonja en Anton.

- Anton Noordermeer