Onverwacht genoegen!

Natuurlijk ga ik niet verklappen wat Michel voor ons geregeld had maar het was een combinatie van body and soul, iets actiefs en lekker eten..
Het verrassende was dat je niet weet wat er gaat gebeuren en dat je verwacht wordt op een bepaalde tijd bij een bepaalde gelegenheid en dat maakt het op zich al een belevenis. We hadden als proef 1 dag geboekt en als ik zeg dat we 's nachts half één pas terug waren zegt dat wel iets over hoe gezellig het was. Eerste stop was voor body and mind; een activiteit die wij nog nooit hadden ervaren..absolute stilte en relaxation. Tweede stop: de natuur, heerlijk lopen op de blote voeten en genieten wat je zoal ziet.
Derde stop: heerlijk eten in een setting en gezelschap die je niet verwacht..verrassende ontmoetingen met tafelgenoten en leuke gesprekken; hoogtepunt van de dag!
Nu weet u nog niets en zo hoort het...laat Michel het voor u bepalen...
mvg
Jeroen

- Jeroen en Olga

Herken je dat?

Ons alledaagse leventje is grotendeels gepland en voorspelbaar. Agenda's staan snel vol. Iedere dag hetzelfde ritme van werken, eten, sporten, TV kijken en naar bed. En als we wat leuks gaan doen, uit eten gaan of naar een hotel gaan, kennen we alles eigenlijk al van internet. Tijd voor meer spontaniteit en spanning in een verrassende trip!

Start nu!