Boek een trip

Vragen over onze trips?

Bij vragen help ik je graag verder. Bel mij dan op 06 21 28 15 87 of mail mij op info@michelverrast.nl, of kijk eens bij de Veelgestelde vragen.

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Bekijk alle veelgestelde vragen

Wat is het beleid van Michel Verrast omtrent het Corona virus?

 

 

Mocht een verrassingsreis als gevolg van de (gedeeltelijke) sluiting van een verrassende activiteit niet door kunnen gaan, dan zal ik persoonlijk contact met je opnemen om samen een nieuwe datum te bepalen.

In het geval dat je zelf corona achtige klachten hebt en de verrassingsreis dus wilt verplaatsen, dan zal ik er alles aan doe om deze kosteloos te verzetten. Mocht een samenwerkingspartner van Michel Verrast hier kosten voor in rekening brengen, dan zullen deze aan jou worden doorberekend.

De verrassingsreizen van Michel Verrast worden conform de RIVM richtlijnen uitgevoerd. Mocht er ergens twijfel ontstaan, dan zal er persoonlijk contact met je worden opgenomen voor overleg. Veiligheid voor alles!

Bij een negatief reisadvies is het mogelijk kosteloos om te boeken

* Kosteloos annuleren kan tot 1 week voor vertrek

* Het is mogelijk de betaling pas 1 week voor vertrek te doen, aanbetalen is dus niet persé nodig

* Michel Verrast is tijdens de verrassingsreis 24/7 bereikbaar

* Je hebt zekerheid met de GGTO garantieregeling

Hoe komt Michel Verrast aan al die verrassende adresjes?

De meeste en beste adresjes krijg ik toch echt via via. Uiteraard ben ik veel op pad om nieuwe verrassingen te bekijken en afspraken over de uitvoering van de verrassingsreis te maken. De vraag die ik dan altijd stel is: "welke verrassingen hier in de buurt kun je aanbevelen en zouden goed in het concept passen?" En zo gaat het balletje rollen en krijg je de meest bijzondere verrassingen te zien, nagenoeg altijd aangeboden door lokale, enthousiaste en betrokken ondernemers.

Ook van vrienden, familie en collega reisondernemers krijg ik veel tips. Zij zijn ook nogal eens op vakantie of een weekendje weg en geregeld komen zij dan terug met adresjes die ik toch echt eens moet gaan bekijken.

Ik bezoek zeker ook meerdere vakantiebeurzen per jaar. Daar is veel informatie te krijgen en even een praatje met de exposanten levert ook vaak weer nieuwe adresjes op.

Tenslotte lees ik natuurlijk veel zoals folders, brochures, nieuwsbrieven, reismagazines en boeken. Ik bekijk vlogs, luister podcasts en volg de social media over reizen op de voet. .  

Is Michel Verrast aangesloten bij een garantiefonds?

Jazeker, Michel Verrast is aangesloten bij het garantiefonds GGTO. Dit Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators garandeert dat als je geboekt hebt bij Michel Verrast, je het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgt indien Michel Verrast in financieel onvermogen komt en de trip om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek maar ook tijdens de reis. Voor deze aangeboden zekerheid brengt Michel Verrast een verplichte klantenbijdrage van 7,50 euro per persoon in rekening. Deze wordt vervolgens afgedragen aan het GGTO.

Welke eigenschappen moet je hebben voor zo'n verrassingsreis?

Kort samengevat: nieuwsgierige levensgenieters met lef! Als je het leuk vindt om dingen te ontdekken, nieuwsgierig bent, verder wilt kijken en lopen dan anderen, geniet van wat het leven allemaal te bieden heeft en het lef hebt je te laten verrassen, dan ben je bij Michel Verrast aan het juiste adres!

Wat is het beleid van Michel Verrast m.b.t. reviews?

  • Er wordt gecontroleerd op verdachte patronen, dus als er veel reviews in een korte tijd voor een bepaalde verrassingsreis worden geschreven of er als veel identieke teksten zijn voor een bepaalde verrassingsreis
  • Alle positieve én negatieve reviews worden verwerkt
  • Er is geen sprake van sponsoring of betaling voor reviews

Kan ik ook langer dan 2 dagen weg?

Tuurlijk, op de website is de keus momenteel tussen een eendaagse en tweedaagse verrassingsreis. Maar wil je langer dan 2 dagen weg dan kan dat zeker ook! Dan wordt er een mooie verrassing op maat gemaakt. Stuur dan even een e-mail naar info@michelverrast.nl en dan neem ik contact met je op.