Boek een trip

Vragen over onze trips?

Bij vragen help ik je graag verder. Bel mij dan op 06 21 28 15 87 of mail mij op info@michelverrast.nl, of kijk eens bij de Veelgestelde vragen.

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Bekijk alle veelgestelde vragen

Hoe zien de dagindelingen eruit?

Tweedaagse verrassingsreis:

Dag 1: Vanaf halverwege de ochtend (relaxt beginnen!) de eerste verrassing, gevolgd door de lunch. In de middag de volgende verrassing(en) met aansluitend het diner. Het kan echter ook gebeuren dat er na het diner nog iets verrassends te wachten staat.

Dag 2: De dag begint met lekker rustig ontbijten, geen haast! Na het ontbijt volgt nog een verrassing, waarna de verrassingsreis einidigt.    

Driedaagse verrassingsreis:

Dag 1: De verrassingsreis begint met een diner, waarna je de verrassende overnachtingsplek opzoekt.

Dag 2: De dag begint met lekker rustig ontbijten, geen haast! Vanaf halverwege de ochtend de eerste verrassing, gevolgd door de lunch. In de middag de volgende verrassing(en) met aansluitend het diner. Het kan echter ook gebeuren dat er na het diner nog iets verrassends te wachten staat.

Dag 3: De dag begint opnieuw met lekker rustig ontbijten, geen haast! Na het ontbijt volgt nog een verrassing, waarna de verrassingsreis einidigt.    

Vierdaagse verrassingsreis:

Dag 1: De verrassingsreis begint met een diner, waarna je de verrassende overnachtingsplek opzoekt.

Dag 2: De dag begint met lekker rustig ontbijten, geen haast! Vanaf halverwege de ochtend de eerste verrassing, gevolgd door de lunch. In de middag de volgende verrassing(en) met aansluitend het diner. Het kan echter ook gebeuren dat er na het diner nog iets verrassends te wachten staat.

Dag 3: De dag begint opnieuw met lekker rustig ontbijten, geen haast! Vanaf halverwege de ochtend de eerste verrassing, gevolgd door de lunch. In de middag de volgende verrassing(en) met aansluitend het diner. Het kan echter ook gebeuren dat er na het diner nog iets verrassends te wachten staat.

Dag 4: Na het ontbijt eindigt de verrassingsreis.    

Wat is het verschil tussen comfortabel, luxe en nog iets luxer?

Goeie vraag! Dat is afhankelijk op welke wijze ik je het meest denk te kunnen verrassen! Dus dat kan in een duurdere en uniekere (privé) activiteit zitten, in een specialer dinertje of in een unieke, super verrassende accommodatie. Vast staat uiteraard dat een hogere prijscategorie altijd een nóg verrassendere reis oplevert, gegarandeerd!

Wat als ik graag ergens heen wil of iets uit wil sluiten?

Geen probleem! Tijdens het boeken kun je dit vermelden. Ben je bijvoorbeeld nog weinig of nooit in Limburg geweest, vermeld dan dat ik je daar mag verrassen. Ook als je iets goed kent en daar juist niet heen wilt, noem dit dan en dan kies ik iets anders, komt goed!

Welke eigenschappen moet je hebben voor zo'n verrassingsreis?

Kort samengevat: nieuwsgierige, avontuurlijke levensgenieters met lef! Als je het leuk vindt om dingen te ontdekken, nieuwsgierig bent, verder wilt kijken en lopen dan anderen, geniet van wat het leven allemaal te bieden heeft en het lef hebt je te laten verrassen, dan ben je bij Michel Verrast aan het juiste adres!

Krijg ik aanvullende informatie over de bestemming of activiteiten?

Nee, helaas. Alleen praktische informatie zoals adres, sluitingstijden, parkeermogelijkheden etc. Verder eigenlijk niets omdat ik ten eerste daarmee alles al prijs geef en de verrassing dus weg is. En ten tweede is het concept juist om te ontdekken, het avontuur aan te gaan en vrijheid te voelen. Verken de omgeving en zoek dus zelf dat leuke winkeltje, koffiezaak of kroeg op!

Ik twijfel of dit echt wel iets voor mij is, wat te doen?

Dan geef ik je graag wat extra uitleg over de verrassingsreizen, geen enkel probleem! We kunnen bellen (bel Michel Verrast op 06-21281587 of laat me je telefoonummer weten en dan bel ik jou), mailen (mail naar info@michelverrast.nl) of ergens afspreken om elkaar even persoonlijk te spreken.