Boek een trip

Vragen over onze trips?

Bij vragen help ik je graag verder. Bel mij dan op 06 21 28 15 87 of mail mij op info@michelverrast.nl, of kijk eens bij de Veelgestelde vragen.

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Bekijk alle veelgestelde vragen

Is Michel Verrast aangesloten bij een garantiefonds?

Jazeker, Michel Verrast is aangesloten bij het garantiefonds GGTO. Dit Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators garandeert dat als je geboekt hebt bij Michel Verrast, je het reeds betaalde deel van de reissom terug krijgt indien Michel Verrast in financieel onvermogen komt en de trip om die reden niet naar behoren kan uitvoeren. Dat kan zijn voor het vertrek maar ook tijdens de reis. Voor deze aangeboden zekerheid brengt Michel Verrast een klantenbijdrage van 15 euro per boeking in rekening. Deze wordt vervolgens afgedragen aan het GGTO.

Kan ik ook langer dan 2 dagen weg?

Tuurlijk, op de website is de keus momenteel tussen een eendaagse en tweedaagse verrassingsreis. Maar wil je langer dan 2 dagen weg dan kan dat zeker ook! Dan wordt er een mooie verrassing op maat gemaakt. Stuur dan even een e-mail naar info@michelverrast.nl en dan neem ik contact met je op.

Hoe ziet een dagindeling eruit?

Heel erg afhankelijk welke verrassingen georganiseerd worden, de ene duurt natuurlijk langer dan de andere. Ga er voor een dagtrip van uit dat halverwege de ochtend (relaxt beginnen!) de eerste verrassing zal zijn en ’s-middags een tweede soms gevolgd door een derde verrassing. Het kan echter ook gebeuren dat er na het diner nog iets verrassends te wachten staat. Het draait om de verrassing, niet op welk tijdstip die plaats vindt. Uiteraard houd ik rekening met de reisduur terug naar huis. Voor een tweedaagse verrassingsreis is het goed te noemen dat de tweede dag begint met lekker rustig ontbijten, geen haast! Na het ontbijt volgt nog een verrassing, in een enkel geval zelfs twee. Ook dit is weer helemaal afhankelijk hoe ik je optimaal kan verrassen. Het draait om de verrassing, niet op welk tijdstip die plaats vindt.    

Kan de ontvanger van de giftcard zelf boeken op de website?

Jazeker! Op de giftcard staat een kortingscode die overeenkomt met de waarde van de giftcard. Deze kortingscode kan tijdens het boeken van de verrassingreis op de website ingegeven worden en dan wordt het bedrag automatisch verrekend.

Kan ik voor een groepsboeking een aanbetaling doen?

Ik kan me voorstellen dat als je voor een grote groep boekt, het totaalbedrag te hoog is om ruim voor de vertrekdatum ineens te voldoen. Dat je bijvoorbeeld eerst nog bij iedereen geld wilt inzamelen en dan pas het totaalbedrag over wilt maken. In dit geval is een aanbetaling altijd bespreekbaar. Bij boekingen waarvan het totaalbedrag boven EUR 1000 ligt, bel of mail me even, en we lossen het samen op! 

Welke eigenschappen moet je hebben voor zo'n verrassingsreis?

Kort samengevat: nieuwsgierige levensgenieters met lef! Als je het leuk vindt om dingen te ontdekken, nieuwsgierig bent, verder wilt kijken en lopen dan anderen, geniet van wat het leven allemaal te bieden heeft en het lef hebt je te laten verrassen, dan ben je bij Michel Verrast aan het juiste adres!